İyi Partililer Yığılcalılar İle Buluştu

İyi Parti Düzce Teşkilatları Kocaeli’de Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen Yığılcalılar gününe iştirak etti.

Gündem Yayın: 21 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 21.06.2022 22:28:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İyi Parti Düzce Teşkilatları Kocaeli’de Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneğince düzenlenen Yığılcalılar gününe iştirak etti.  

İyi Parti Yığılca İlçe Başkanlığının Koordinasyonu ile IYI Parti Düzce teşkilatları temsilen Yığılca ilçe başkanı Hüseyin Temizel, İl yönetim kurulu Üyesi İbrahim Çengel ve İl Başkan Yardımcısı Kadir Erdoğan’ın iştirak ettiği Yığılcalılar gününe yoğun katılım gözlemlendi.  Türkiye’nin ve hatta dünyanın bir çok yerine yayılan Yığılcalı hemşeherilerimizin  bir araya geldiği bu güzel günde yer almaktan dolayı htiği mutluluğu paylaşan İyi Parti Yığılca  İlce Başkanı Hüseyin Temizel 'biz Yığılcalılar ülke sathına yayılmayı başarmış büyük bir kitleyiz. Bu kitleyi bir araya getiren ve bu organizasyonu yapan Kocaeli Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. 

İyi Parti Düzce Teşkilatları olarak da Yığılcalı kardeşlerimize Düzce’den selam getirdik' dedi. IYI Parti Düzce İl Teşkilatı adına açıklama yapan il Başkan Yardımcısı Kadir Erdoğan ise :" Bugün burada Yığılcalı kardeşlerimiz ile bir araya gelmekten teşkilatımız adına büyük bir mutluluk duyduk. İnşallah içinde bizim de yer alacağımız bir organizasyon ile ülkenin bir çok yerinde yaşayan Yığılcalıları da  Düzce’de de bir araya getireceğiz'  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.