Rıhtım Caddesi, Dere Oldu !

Düzce Rıhtım Caddesi yağmur sularına teslim oldu. Aniden bastıran yağmura bazı vatandaşlarımızın hazırlıksız yakalandığı görüldü.

Ekoloji Yayın: 20 Haziran 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 20.06.2022 20:00:05
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Düzce Rıhtım Caddesi yağmur sularına teslim oldu. Aniden bastıran yağmura bazı vatandaşlarımızın hazırlıksız yakalandığı görüldü.

Akşam saatlerinde gök gürültüsü ile birlikte gelen yaz yağmuru bir anda bastırdı. Bir çok vatandaşımız caddelerde sırılsıklam ıslanırken yağmur giderlerinin yetersizliği dikkatlerden kaçmadı. Özellikle rıhtım caddesinde yağmur sularının kaldırıma kadar çıktığı görüldü.

Meteoroloji Uyarmıştı !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dünkü açıklamasında bölgemizde kuvvetli yağışların olacağını bununla birlikte ani sel ve su baskınlarının olabileceğini, yıldırım düşmesi, ağaç, direk yıkılmasıyla birlikte çatı uçması ve ulaşımda aksamalar konusunda dikkatli olunması husunda vatandaşlarımızı uyarmıştı. Yağışlı havanın hafta sonuna kadar aralıklarla süreceği tahmin ediliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.