7. Bisiklet Baharı Yapıldı

Düzce'de gelenekselleşen Bisiklet Baharının 7.si 2500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Gündem Yayın: 19 Haziran 2022 - Pazar - Güncelleme: 19.06.2022 23:07:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

   Düzce Bisiklet Klubünün organizasyonu ve  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü desteği ile 7´ncisi düzenlenen Düzce Bisiklet Baharı Festivaline 2 bin 500 bisikletli katıldı. Renkli görüntülere sahne olan festivale yediden 70'e 2 bin 5 yüze yakın bisikletseverin katıldığı tespit edildi. 12 kilometrelik etapta pedal basan bisikleyseverler başlangıç noktası olan Anıtpark meydanına döndü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   Festival progrmı kapsamında Düzce Gençlik Merkezi bünyesinde ki yöresel halk dansları topluluğu Ege bölgesine ait efe oyununu oynayarak renk kattı. Festival hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, "Düzce´de coğrafi yapısı ve adı üzerinde düz bir araziye sahip olması nedeniyle 7 yıl önce başlattığımız bisiklet baharı isimli organizasyonu bugün de yapmış bulunuyoruz. Burada ki amacımız gençlerimizin, yaşlılarımızın ve diğer yaş gurubu vatandaşlarımızın hem sağlıklı yaşam hemde ulaşım araçlarını en az kullanmalarını sağlayarak hava kirliliğini biraz da olsun azaltma adına farkındalık sağlamak istiyoruz. Bu yıl 2 bin 500´e yakın kişiyle bisiklet baharının 7'ncisini düzenlemiş bulunuyoruz" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.