Başkan Özlü'den karne mesajı: Tatilde kütüphane ve sporu unutmayın.
Başkan Özlü'den karne mesajı: Tatilde kütüphane ve sporu unutmayın.
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, karne mesajında öğrencileri yaz boyunca açık olan belediye kütüphanelerine ve bilim merkezine davet etti.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir karne mesajı yayımladı. Yaz tatilinin sadece bir dinlenme dönemi olmadığını vurgulayan Özlü; öğrencilere kişisel becerilerini geliştirme, sporla ilgilenme ve kitap okuma tavsiyesinde bulundu.
Öğrencileri, öğretmenleri ve aileleri tebrik eden Başkan Özlü, Düzce Belediyesi olarak yaz dönemi boyunca çocukların ve gençlerin gelişimini desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Kütüphaneler ve Bilim Merkezi Yaz Boyunca Açık
Belediyenin sunduğu imkanlara değinen Özlü, "Şehrimize kazandırdığımız Millet Kütüphanesi, Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, Yahya Kemal Kitap Köşkü, Fibrobeton Kütüphanesi, Düzce Bilim Merkezi, Çocuk Üniversitesi ve Gençlik Ofisi yaz boyunca gençlerimizi ağırlayacak. Özellikle okuyan, araştıran, üreten bir nesil için inşa ettiğimiz kütüphanelerimizde sizleri görmekten mutluluk duyacağım" ifadelerini kullandı.
Geleceği gençlerin inşa edeceğini belirten Özlü, tüm eğitim camiasına huzurlu ve sağlıklı bir yaz tatili diledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



