Beltaş Sanayi Sitesi’nde 4. Etap Hazırlıkları Başladı

Gündem (Düzce Meydan Gazetesi) - Haber Merkezi | 12.10.2026 - 09:21, Güncelleme: 12.10.2026 - 09:21
 

Beltaş Sanayi Sitesi’nde 4. Etap Hazırlıkları Başladı

Beltaş Sanayi Sitesi’nde 2. ve 3. etapta sona gelinirken, toplam dükkan sayısını 274’e çıkaracak 4. etap için zemin kazı çalışmaları başladı.
Beltaş Sanayi Sitesi’nde 4. Etap Çalışmaları Başladı   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün mega projeleri arasında yer alan ve Eski Sanayi Sitesi esnafını modern dükkanlara kavuşturmayı hedefleyen Beltaş Sanayi Sitesi Projesi’nde süreç hız kesmeden ilerliyor. Akınlar Mahallesi’nde yükselen dev projede 2. ve 3. etap çalışmalarında sona yaklaşılırken, 4. etap için de ilk kazma vuruldu.   Dükkan Sayısı 274’e Ulaşıyor   Projenin ilk etabında tamamlanan 112 iş yeri hak sahiplerine teslim edilerek hizmete açılmıştı. 1. etabın devamı niteliğinde olan ve 162 iş yerini kapsayan 2. ve 3. etap projesinde ise iç mekan düzenlemeleri ile detay işçiliklerinde son aşamaya gelindi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Beltaş Sanayi Sitesi’ndeki toplam dükkan sayısı 274’e ulaşacak.   Altyapı Çalışmaları Tamamlandı   Düzce Belediyesi iştiraklerinden Beltaş A.Ş. tarafından yürütülen projede; 162 dükkanın kanalizasyon, yağmur suyu ve doğalgaz altyapı hatları çekilerek her iş yeri için bağımsız doğalgaz kutusu montajları gerçekleştirildi.   Ekipler, altyapının ardından dükkan önlerindeki saha betonu serim işlemlerine başladı. Kısa süre içerisinde merdiven montajlarının tamamlanması hedeflenirken, merdiven altı lavabo duvar imalatlarının da ekim ayı içinde bitirilmesi planlanıyor. Ayrıca iç mekanlarda seramik kaplama, alüminyum doğrama, korkuluk ve elektrik tesisatı imalatları eş zamanlı olarak sürdürülüyor.   Saha betonlarının ardından yağmur suyu mazgalları, aydınlatma direkleri, elektrik ile telekomünikasyon altyapı hatları tamamlanarak imar yollarında asfalt serimine geçilecek.                                         ‘Yapılamaz’ Denilen Projede 4. Etap Temeli Atılıyor Şehrin 50 yıllık geleceğini planlayan bir vizyonla projeyi hayata geçiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün kararlı tutumu sayesinde proje kapsamı daha da genişletildi. Kamuoyunda “yapılması imkansız” gözüyle bakılan Beltaş Sanayi Sitesi’nde 4. etap için fiili adımlar atıldı.   4.etap kapsamında temel altı kazı çalışmaları tamamlanırken, zemin iyileştirme işlemlerinin ardından kısa süre içinde temel imalatlarına başlanması hedefleniyor.
Beltaş Sanayi Sitesi’nde 2. ve 3. etapta sona gelinirken, toplam dükkan sayısını 274’e çıkaracak 4. etap için zemin kazı çalışmaları başladı.
Beltaş Sanayi Sitesi’nde 4. Etap Çalışmaları Başladı

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün mega projeleri arasında yer alan ve Eski Sanayi Sitesi esnafını modern dükkanlara kavuşturmayı hedefleyen Beltaş Sanayi Sitesi Projesi’nde süreç hız kesmeden ilerliyor. Akınlar Mahallesi’nde yükselen dev projede 2. ve 3. etap çalışmalarında sona yaklaşılırken, 4. etap için de ilk kazma vuruldu.

 

Dükkan Sayısı 274’e Ulaşıyor

 

Projenin ilk etabında tamamlanan 112 iş yeri hak sahiplerine teslim edilerek hizmete açılmıştı. 1. etabın devamı niteliğinde olan ve 162 iş yerini kapsayan 2. ve 3. etap projesinde ise iç mekan düzenlemeleri ile detay işçiliklerinde son aşamaya gelindi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Beltaş Sanayi Sitesi’ndeki toplam dükkan sayısı 274’e ulaşacak.

 

Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

 

Düzce Belediyesi iştiraklerinden Beltaş A.Ş. tarafından yürütülen projede; 162 dükkanın kanalizasyon, yağmur suyu ve doğalgaz altyapı hatları çekilerek her iş yeri için bağımsız doğalgaz kutusu montajları gerçekleştirildi.

 

Ekipler, altyapının ardından dükkan önlerindeki saha betonu serim işlemlerine başladı. Kısa süre içerisinde merdiven montajlarının tamamlanması hedeflenirken, merdiven altı lavabo duvar imalatlarının da ekim ayı içinde bitirilmesi planlanıyor. Ayrıca iç mekanlarda seramik kaplama, alüminyum doğrama, korkuluk ve elektrik tesisatı imalatları eş zamanlı olarak sürdürülüyor.

 

Saha betonlarının ardından yağmur suyu mazgalları, aydınlatma direkleri, elektrik ile telekomünikasyon altyapı hatları tamamlanarak imar yollarında asfalt serimine geçilecek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
‘Yapılamaz’ Denilen Projede 4. Etap Temeli Atılıyor
Şehrin 50 yıllık geleceğini planlayan bir vizyonla projeyi hayata geçiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün kararlı tutumu sayesinde proje kapsamı daha da genişletildi. Kamuoyunda “yapılması imkansız” gözüyle bakılan Beltaş Sanayi Sitesi’nde 4. etap için fiili adımlar atıldı.

 

4.etap kapsamında temel altı kazı çalışmaları tamamlanırken, zemin iyileştirme işlemlerinin ardından kısa süre içinde temel imalatlarına başlanması hedefleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcemeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.