DÜZCE TSO’DA SEÇİM HAZIRLIKLARI MASAYA YATIRILDI

Ekonomi (Düzce Meydan Gazetesi) - Haber Merkezi | 01.10.2026 - 17:03, Güncelleme: 01.10.2026 - 17:03
 

DÜZCE TSO’DA SEÇİM HAZIRLIKLARI MASAYA YATIRILDI

Düzce TSO Seçim Komisyonu, 18 Ekim'de yapılacak seçimler öncesinde toplandı. Oy kullanacak üyeler için yetki belgesi uyarısı yapıldı.
  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Seçim Komisyonu, yaklaşan oda organ seçimleri öncesinde koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.   DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık başkanlığında düzenlenen toplantıya; Seçim Komisyonunda görev alan Meclis Üyeleri İshak Şengüloğlu ve Ümit Yıldırım ile ilgili oda personeli katıldı.   Seçim Günü Planlaması ve Yetki Belgesi Uyarısı   Gerçekleştirilen toplantıda, 18 Ekim 2026 Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde yapılacak oda organ seçimlerine ilişkin yürütülen hazırlıklar detaylıca değerlendirildi. Seçim gününün huzur ve düzen içinde geçmesi adına organizasyon süreçleriyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.   Toplantıda ayrıca, oy kullanma sürecinde üyelerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için önemli bir uyarı kararı alındı. Bu kapsamda, seçim günü oy kullanacak tüzel kişi temsilcilerinin yetki belgesi temin işlemlerini son günlere bırakmamaları yönünde hatırlatmalarda bulunulması kararlaştırıldı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Düzce TSO Seçim Komisyonu, 18 Ekim'de yapılacak seçimler öncesinde toplandı. Oy kullanacak üyeler için yetki belgesi uyarısı yapıldı.
 
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Seçim Komisyonu, yaklaşan oda organ seçimleri öncesinde koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

 

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık başkanlığında düzenlenen toplantıya; Seçim Komisyonunda görev alan Meclis Üyeleri İshak Şengüloğlu ve Ümit Yıldırım ile ilgili oda personeli katıldı.

 

Seçim Günü Planlaması ve Yetki Belgesi Uyarısı

 

Gerçekleştirilen toplantıda, 18 Ekim 2026 Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde yapılacak oda organ seçimlerine ilişkin yürütülen hazırlıklar detaylıca değerlendirildi. Seçim gününün huzur ve düzen içinde geçmesi adına organizasyon süreçleriyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Toplantıda ayrıca, oy kullanma sürecinde üyelerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için önemli bir uyarı kararı alındı. Bu kapsamda, seçim günü oy kullanacak tüzel kişi temsilcilerinin yetki belgesi temin işlemlerini son günlere bırakmamaları yönünde hatırlatmalarda bulunulması kararlaştırıldı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcemeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.