İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı Yeni Binada Toplandı

Gündem (Düzce Meydan Gazetesi) - Haber Merkezi | 08.11.2026 - 18:56, Güncelleme: 08.11.2026 - 18:56
 

İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı Yeni Binada Toplandı

İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı, yeni hizmet binasındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek partinin 9. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı'ndan Yeni Binada Çifte Kutlama İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı, yeni hizmet binasındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirirken, aynı zamanda partinin 9. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı.   Taşınma ve yerleşme süreçlerinin getirdiği yoğunluk nedeniyle kısa bir gecikmeyle yapılan kutlama, teşkilat mensuplarının katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.     İlk Toplantı Yeni Binada Yapıldı Yeni il binasında bir araya gelen İYİ Parti Düzce teşkilatı, buradaki ilk resmi yönetim kurulu toplantısını tamamladı. Toplantıda kentin güncel sorunları masaya yatırılırken, önümüzdeki döneme dair parti içi yol haritası da detaylı şekilde ele alındı.   Başkan Demet Demir Boşver’den Birlik ve Beraberlik Vurgusu Toplantının ardından İYİ Parti’nin 9. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle hazırlanan pasta, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kesildi.   Kutlama sonrası değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Demet Demir Boşver, yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulunarak şu ifadeleri kullandı:   "Yeni binamızda ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirmeyi nasip eden Allah'a şükürler olsun. Taşınma telaşımızın arasında biraz gecikmiş olsa da 9. kuruluş yıl dönümümüzün pastasını hep birlikte, aynı ilk günkü heyecan ve mutlulukla kestik. Bizimle birlikte yol yürüdüğümüz, emek veren, inanan ve bu mücadeleye gönül veren tüm dava ve yol arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yeni binamızın hepimiz için güzel başlangıçlara, nice umutlara ve büyük başarılara vesile olmasını diliyorum." Teşkilat üyelerinin aynı inanç ve kararlılıkla çalıştığı kutlama, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı, yeni hizmet binasındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek partinin 9. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı'ndan Yeni Binada Çifte Kutlama
İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı, yeni hizmet binasındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirirken, aynı zamanda partinin 9. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

 

Taşınma ve yerleşme süreçlerinin getirdiği yoğunluk nedeniyle kısa bir gecikmeyle yapılan kutlama, teşkilat mensuplarının katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.






 






















 

İlk Toplantı Yeni Binada Yapıldı

Yeni il binasında bir araya gelen İYİ Parti Düzce teşkilatı, buradaki ilk resmi yönetim kurulu toplantısını tamamladı. Toplantıda kentin güncel sorunları masaya yatırılırken, önümüzdeki döneme dair parti içi yol haritası da detaylı şekilde ele alındı.

 

Başkan Demet Demir Boşver’den Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Toplantının ardından İYİ Parti’nin 9. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle hazırlanan pasta, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kesildi.

 

Kutlama sonrası değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Demet Demir Boşver, yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

 

"Yeni binamızda ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirmeyi nasip eden Allah'a şükürler olsun. Taşınma telaşımızın arasında biraz gecikmiş olsa da 9. kuruluş yıl dönümümüzün pastasını hep birlikte, aynı ilk günkü heyecan ve mutlulukla kestik. Bizimle birlikte yol yürüdüğümüz, emek veren, inanan ve bu mücadeleye gönül veren tüm dava ve yol arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yeni binamızın hepimiz için güzel başlangıçlara, nice umutlara ve büyük başarılara vesile olmasını diliyorum."
Teşkilat üyelerinin aynı inanç ve kararlılıkla çalıştığı kutlama, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcemeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.