Kadın Çiftçiler Unutulmadı

Düzce Belediyesi Düzce Kent Konseyi Kadın meclisi üyeleri Dünya çiftçiler günü nedeni ile il genelinde kadın çiftçileri ziyaret ederek, çiftçiler gününü kutladı.

Ekoloji Yayın: 16 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 16.05.2020 02:55:28
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News


Dünya Çiftçiler günü nedeni ile Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri il genelinde kadın çiftçileri ziyaret etti. Özellikle köy bölgelerinde yer alan kadınların tarlalarında çalışma noktalarında şok ziyaretler gerçekleştiren meclis üyeleri, kadınların çiftçiler gününü kutladı. Toprağın kokusunu içine çeken kadın çiftçilerin hergün ekip biçtiğini ve üretime destek verdiğini dile getiren Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hanife Gür, kadın çiftçileri unutmak istemediklerini ve onlara birer çiçek hediye ettiklerini dile getirdi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.