Kenan Akın "Demokrasi En Büyük Kazanımımızdır "

Gündem (Düzce Meydan Gazetesi) - Haber Merkezi | 12.09.2026 - 13:30, Güncelleme: 12.09.2026 - 13:38
 

Kenan Akın "Demokrasi En Büyük Kazanımımızdır "

CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın, 12 Eylül darbesinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada demokrasinin en büyük kazanım olduğunu vurguladı.
KENAN AKIN’DAN 12 EYLÜL MESAJI DEMOKRASİ EN BÜYÜK KAZANIMIMIZDIR CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın, 12 Eylül 1980 Askeri Darbesi’nin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda darbenin milli iradeye ve özgürlüklere indirdiği darbelere dikkat çeken Akın, demokrasinin önemini vurguladı. UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ 12 Eylül’ün sadece bir askeri müdahale olmadığını, toplumsal yaşam ve özgürlükler üzerinde derin yarlar açtığını ifade eden CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “12 Eylül 1980, sadece bir darbe değil; demokrasiye, özgürlüklere ve millet iradesine vurulmuş büyük bir darbedir. Daha fazla baskıya, daha fazla susmaya, daha fazla karanlığa asla izin vermeyeceğiz. Demokrasi, en büyük kazanımımızdır.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın, 12 Eylül darbesinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada demokrasinin en büyük kazanım olduğunu vurguladı.

KENAN AKIN’DAN 12 EYLÜL MESAJI

DEMOKRASİ EN BÜYÜK KAZANIMIMIZDIR

CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın, 12 Eylül 1980 Askeri Darbesi’nin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda darbenin milli iradeye ve özgürlüklere indirdiği darbelere dikkat çeken Akın, demokrasinin önemini vurguladı.

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ

12 Eylül’ün sadece bir askeri müdahale olmadığını, toplumsal yaşam ve özgürlükler üzerinde derin yarlar açtığını ifade eden CHP Düzce İl Başkanı Kenan Akın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

12 Eylül 1980, sadece bir darbe değil; demokrasiye, özgürlüklere ve millet iradesine vurulmuş büyük bir darbedir. Daha fazla baskıya, daha fazla susmaya, daha fazla karanlığa asla izin vermeyeceğiz. Demokrasi, en büyük kazanımımızdır.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcemeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.