Longoni Cup Bilardo Şampiyonası Düzce’de Sona Erdi

Spor (Düzce Meydan Gazetesi) - Haber Merkezi | 21.09.2026 - 11:01, Güncelleme: 21.09.2026 - 11:01
 

Longoni Cup Bilardo Şampiyonası Düzce’de Sona Erdi

Düzce’nin ev sahipliğinde 160 sporcunun katılımıyla düzenlenen Longoni Cup Türkiye Bilardo Şampiyonası nefes kesen mücadelelerle tamamlandı.
Düzce’nin ev sahipliğinde düzenlenen 3 Bant Bilardo Longoni Cup Türkiye Şampiyonası, 14-20 Eylül 2026 tarihleri arasında Zirve Bilardo Salonu’nda gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 160 sporcunun hamle yaptığı şampiyonada kupalar sahiplerini buldu.   Düzce Belediyesi’nin ana sponsorluğunda hayata geçirilen dev organizasyonda, dünya ve Türkiye şampiyonalarında derece almış milli bilardocular Düzce’de bir araya geldi. Şehrin spor turizmine ve tanıtımına büyük katkı sunan turnuvada sporcular, bir hafta boyunca dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.   Şampiyon Berkay Karakurt Oldu Nefes kesen karşılaşmaların ardından zafere ulaşan isim Berkay Karakurt oldu. Turnuvayı Gökhan Salman ikinci sırada tamamlarken; Düzce Belediyesi Spor Akademisi Spor Kulübü sporcusu Mehmet Aksoy ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Emrullah Başeğmez üçüncülüğü paylaştı.   Ödüller Protokolden Turnuva sonunda düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödülleri teslim edildi. Başarılı sporcular kupalarını; Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk ve Pierre Luigi Longoni’nin elinden aldı.   Spor camiasında geniş yankı uyandıran Longoni Cup Türkiye Şampiyonası, yüksek katılımı ve organizasyon başarısıyla  sporseverlerden tam not aldı.                                                                                                                             
Düzce’nin ev sahipliğinde 160 sporcunun katılımıyla düzenlenen Longoni Cup Türkiye Bilardo Şampiyonası nefes kesen mücadelelerle tamamlandı.
Düzce’nin ev sahipliğinde düzenlenen 3 Bant Bilardo Longoni Cup Türkiye Şampiyonası, 14-20 Eylül 2026 tarihleri arasında Zirve Bilardo Salonu’nda gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 160 sporcunun hamle yaptığı şampiyonada kupalar sahiplerini buldu.

 

Düzce Belediyesi’nin ana sponsorluğunda hayata geçirilen dev organizasyonda, dünya ve Türkiye şampiyonalarında derece almış milli bilardocular Düzce’de bir araya geldi. Şehrin spor turizmine ve tanıtımına büyük katkı sunan turnuvada sporcular, bir hafta boyunca dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

 

Şampiyon Berkay Karakurt Oldu

Nefes kesen karşılaşmaların ardından zafere ulaşan isim Berkay Karakurt oldu. Turnuvayı Gökhan Salman ikinci sırada tamamlarken; Düzce Belediyesi Spor Akademisi Spor Kulübü sporcusu Mehmet Aksoy ile Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Emrullah Başeğmez üçüncülüğü paylaştı.

 

Ödüller Protokolden

Turnuva sonunda düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödülleri teslim edildi. Başarılı sporcular kupalarını; Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk ve Pierre Luigi Longoni’nin elinden aldı.

 

Spor camiasında geniş yankı uyandıran Longoni Cup Türkiye Şampiyonası, yüksek katılımı ve organizasyon başarısıyla  sporseverlerden tam not aldı.                                                                                                                             
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcemeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.