Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAĞMUR MELEK ŞAHİN TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Spor (Düzce Meydan Gazetesi) - Haber Merkezi | 27.01.2025 - 20:31, Güncelleme: 27.01.2025 - 20:31
 

YAĞMUR MELEK ŞAHİN TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Ankara'da düzenlenen Halter Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Yağmur Melek Şahin, 45 kilogramda şampiyon olarak Düzce’yi gururlandırdı.
  Ankara'da düzenlenen Halter Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Yağmur Melek Şahin, 45 kilogramda şampiyon olarak Düzce’yi gururlandırdı. Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Yağmur Melek Şahin, 21-25 Ocak 2025 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Gençler ve Büyükler Halter Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak 45 kilogramda Türkiye şampiyonu oldu. Halterdeki başarısıyla adını duyuran Yağmur Melek Şahin, müsabakalarda gösterdiği üstün performansla dikkatleri çekiyor. Sinan Çoban antrenörlüğünde hazırlandığı müsabakada şampiyonluk sevincini yaşayan Şahin, Düzce Belediyesi Spor Akademisi’nin önemli bir temsilcisi olarak kazandığı bu zaferle, hem kendi başarısını taçlandırdı, hem de Düzce’yi gururlandırdı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Ankara'da düzenlenen Halter Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Yağmur Melek Şahin, 45 kilogramda şampiyon olarak Düzce’yi gururlandırdı.
 

Ankara'da düzenlenen Halter Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Yağmur Melek Şahin, 45 kilogramda şampiyon olarak Düzce’yi gururlandırdı.

Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Yağmur Melek Şahin, 21-25 Ocak 2025 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Gençler ve Büyükler Halter Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak 45 kilogramda Türkiye şampiyonu oldu. Halterdeki başarısıyla adını duyuran Yağmur Melek Şahin, müsabakalarda gösterdiği üstün performansla dikkatleri çekiyor. Sinan Çoban antrenörlüğünde hazırlandığı müsabakada şampiyonluk sevincini yaşayan Şahin, Düzce Belediyesi Spor Akademisi’nin önemli bir temsilcisi olarak kazandığı bu zaferle, hem kendi başarısını taçlandırdı, hem de Düzce’yi gururlandırdı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcemeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.