02 Mart 2023 - Perşembe

Damlaya Damlaya Göl Oldu

Yazar - Bülent SERDAROĞLU
Okuma Süresi: 4 dk.
Bülent SERDAROĞLU

Bülent SERDAROĞLU

bulentserdar81@gmail.com -
Google News

"DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLDU"

Şiddetini arttıran "DEPREM" hükümete zarar verme ihtimaline istinaden dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Sayılarını arttarak devam eden ve depreme destek verdikleri düşünülen "ARTÇILAR" yine hükümete zarar verme olasılıkları nedeniyle gözaltına alındı. Ayrıca edinilen bir başka bilgiye göre Tüm "DEPREM BİLİMCİLER, JEOLOGLAR, JEOLOJİ MÜHENDİSLERI, YER BİLİMCİLER, deprem konusunu sürekli gündem de tutmaları bunun ile toplum bilinci oluşturarak hüķümete zarar verme olasılığı göz önünde bulundurularak her biri gözaltına alındı.
Hiç bir suça ve suç oluşturabilecek eylemde bulunmamış ama bir önceki futbol maçında ülke yönetiminden memnun olmadıkları için "Hükümet istifa" diye bağıran taraftarların paraları ile maç seyretmelerine ambargo koyuldu.
Yani aslında "DEPREM" yıllardır geliyorum derken sorun yoktu da!!! Gümbür gümbür gelince suçlu oldu.
Yüzyılın afeti diye söylenirken sorun yoktu da!!! Afet büyük olup artçı sayısı fazla şiddetleri de yıkıcı olunca "ARTÇILARDA" Suçlu oldu.
DEPREM BİLİMCİ ve JEOLOGLAR yer altında görülmemiş bir Stres birikimi var afet büyük derken iyiydi ama 20 yıldır bunları söylüyoruz randevu bile alamıyoruz, habersiz gidince de kovulduk deyince suçlu oldular.
Futbol, futbol kitlesi, taraftarı ve futbolcusu "MESAJINI ALDIM KARDEŞİM BEN VARIM, SENDE VARMISIN" derken çok iyiydiler ama bir an yaşananların kızgınlığı ile "HÜKÜMET İSTİFA" deyince kötü oldular.
Değerli dostlar, büyüklerim,  sevgili küçüklerim aslında gündemlerin içinde " NE SUÇ, NE DE SUÇLU" var, malesef çok ama çok üzülerek söylüyorum. Bu güzeller güzeli Ülkemizde "ADALET" mekanizması çalışmıyor. Anayasa ya aykırı olarak Demokrasi den esame yok, "OTOKRASİ"nin babası var.
O yüzden vatandaş olarak yapabileceğimiz en acil eylem planı Otokrasi ile yönetildiğimizin farkına varmak ve buna karşı edinilmiş 100 yıllık haklarımızı gasp ettirmemek olmalı diye düşünüyor, naçizane tavsiyede bulunuyorum. Bu konuda özel ricacı olmak istediğim.
Sevgili AKPARTİLİ dostlarım, sevgili seçmenler lütfen rica ediyorum. Yol yakınken dönün, yapmayın böyle.
Geliyor gelmekte olan, sizde davet edildiğiniz gemiye dahil olun. 
İyinin gemisi bu dışarıda kalmayın, her biriniz iyi insanlarsınız, sorun yok, kandırılmış gibi hissetmeyin kendinizi, asıl kandırılanlar onlardı.
Bakın yine kandırıldıklarını kabul ediyor, yine sizdeki sabrın "DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLDUĞUNU" görüyor her fırsatta sizlerden helâllik istiyorlar, benim bu saatten sonra bir çöpü bile helâl etmeyeceğimi biliyorlar, helâllik isteğini size yapıyorlar. 
Peki helâllik isteği kime yapılır? Kimin hakkını yediğini, kimin hakkına girdiğini düşünüyorsan ondan helâllik istersin. Onlar gibi düşünmeyenleri yok saydıklarını dile getiriyorlar, insan yok saydığından helâllik istemez, sizin hakkınızı yediler sizden helâllik istiyorlar. 
İnsanın yaşamında manen en huzurlu an, 
hak yemeyip başkasında hakkı olduğunu bildiği andır.
Gelin bu manevi huzuru kötüler size kötükleri ile vermişken bunu bozmayın, iyilerle birlikte yaşayın.
Hepinizi Alacaklı olduğunuz haklarınızla Rabbime Emanet ediyorum.

Saygıyla,sevgiyle,sıhhatle kalın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.