16 Ağustos 2023 - Çarşamba

KONAK ŞAKLABANI

Kimdir bu konakçı? Gercekte mesleği nedir?

Yazar - Bülent SERDAROĞLU
Okuma Süresi: 3 dk.
Bülent SERDAROĞLU

Bülent SERDAROĞLU

bulentserdar81@gmail.com -
Google News

Kimdir bu konakçı?

Gercekte mesleği nedir?
Din adamı olmadığını anladık, anlamasına ama hangi mesleği kimler için icra etmektedir.
İşte orası beni düşündürüyor. Cumhuriyet düşmanlığından, laiklik ile olan sorunundan kimler adına çalıştığını belli ediyor etmesine aslında lakin onu söyleyebilecek yüreğe sahip değil henüz, 
"Toy henüz toy, abisi toy."
 
O kadar cesareti yok, adına çalıştıklarına çok güvenemiyor belli ki yoksa cesaret edemese de, güvenebilse sahiplerine onları da dillendirir ama güvenemiyor garibim.
 
Kimdir hakikaten bu Halil !
Bakıyorsun İzmir doğumlu. Konuştuklarına bakıyorsun, akla direkt, malumların o meşhur Yunan İzmir söylemleri geliyor. 
İzmir'in ve İzmir'linin Türk Bayrağını,Cumhuriyeti ve Ulu Önder Atatürk'ü ne kadar sevdiğini bilmemden ötürü hep kahkaha ile gülmüşümdür o söylemlere,
Bu Halil embesilinin çıkışları ve izmir'li oluşunu yan yana koyduğumda. 
Acaba Mustafa Kemal'in denize dökmeyi gözden kaçırdığı sırtlan yuvalarında korkakça saklanıp hayatta kalmayı başarmış böyle "Neidüğü belirsiz" "Kansız" "Bozguncu" "Bölücü" genler kalmış olabilir mi? diyorum.
Böylelikle tam da kendisine uygun At koşturacağı meydanı da bulmuşken, en yüksek makamlardan kendisine destek çıkılıyorken şaklabanlık yapmak için ortalarda gözükmesi gayet doğal bir durum sanırım. 
 
Bu tip dinciymiş gibi gözüküp, bozgunculuk peşinde, bölücülük peşinde olanlar hep çıkmıştır bu topraklarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk de bu konuda her zaman üstüne basa basa uyarmıştır.  
O nedenle biz haberdar olduğumuz böyle bozguncu, ajanları derdest etmesini de çok iyi biliriz, bu gibi tipler kimlerden destek alırlarsa alsınlar. Sonları her zaman arkalarına bakmadan kaçmak olur.
Ve söz konusu şaklabanlarda, onların sahipleri de bilmeli ki!
Türkiye Cumhuriyeti,
Ebediyyen adı üstünde Cumhuriyet ile yönetilecektir.
Laiktir, laik kalacaktır. 
Hiç bir zaman Tarikatlara, Cemaatlere beklenildiği ve istenildiği gibi teslim olmayacaktır.
Bu beklentide olup, sinsi sinsi hesaplar yapıp bu şekilde bir kaç figüranı oynatanlar "AVUÇLARINI YALARLAR."
 
 
 
Saygıyla, sevgiyle, sıhhatle kalın
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.