27 Mayıs 2023 - Cumartesi

GELECEK GÜZEL YARINLAR İÇİN

Koltuk için her yol mübah....

Yazar - Bülent SERDAROĞLU
Okuma Süresi: 3 dk.
Bülent SERDAROĞLU

Bülent SERDAROĞLU

bulentserdar81@gmail.com -
Google News


Ammaannnn koltuğu kaybetmeyeyim de, gerisi ne olursa olsun.
İftira, yalan, manipülasyon, kendi yaptığın olumsuzlukları karşısındaki yapmış gibi gösterme,  karşıdakinin yapmak istediği olumluları engellemek gibi daha neler neler.
 

Ne günah işledik ki! 

Böyle bir döneme denk geldik, henüz onu çözümleyemedim.
Bildiğim bir şey var seçim sonuçları ne olursa olsun, maskeli balo bitecek ve çok kısa süre içerisinde Ekonomisinden, Dış ilişkilerinden, Adaletinden, Eğitiminden, Sağlığından, İdari birimlere, Belediyelere kadar ülkedeki bütün maskeler düşecek. Hepimiz Ülkedeki istilayı maskesiz, apaçık göreceğiz. 

İşte o zaman belki de zorlayıp zorlayıp birbirimizi kırdığımız ama her şeye rağmen devam ettirdiğimiz dostluklar, ihanetin boyutunun ortaya çıkma büyüklüğüne göre belki bitme noktasından sonraki evreye geçecek, zira hastalıklar sancılıdır ama ÖLÜMCÜL hastalıkların SANCISI HİÇ DİNMEZ.
Ekonomi son düzlüğe kadar dizginleri tutulmuş frenlenmiş Sprint Atı gibi duruyor. Seçim sonrası Atın üzerindeki jokeyi atması yada dinlememesi ile kontrolsüzce koşmaya devam etmesi ile biz seyredenler bundan ciddi zararlar göreceğiz. Keşke böyle olmasaydı ama bunlar maskesiz gerçekler.

Bu kainatta adalet varsa seçilecek Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.
Adalet var ama Kemal Kılıçdaroğlu seçilmemişse, bunun tek nedeni adaletin bir başka tecelli yönteminin devreye girmiş olmasıyla Merhum Bülent Ecevit'in ahının tutacak olması olabilir.
Görüntü o ki, sağlık ciddi anlamda bozulmuş, hızla da bozulmaya devam ettiği gözlemleniyor. Bu yaşanan ve yaşanacak olan günleri Merhum Ecevit'in o kendini tutamaz, kontrol edemez bi çare hallerindeki son dönemleri ile ayrılan tek nokta ise merhumun kendisine kul hakkı yemeden bu konuda yüz akı ile ayrılmak nasip olmuştur.

Ve Siz Dostlara,
Bu konuda hiç naif bir söylem içerisine girmeyeceğim.
Yarın gelecek güzel yarınlar için o mührü eline alıp kendin için, çocuklarının geleceği, torunlarının geleceği için değişime  vurmanız gerekiyor. Vereceğiniz yanlış karar, kul hakkı yemeyi normal hâle getirenleri seçerek sizin de yiyeceğiniz yeni bir kul hakkı olacaktır.

Not: Son seçimlerde görüldü ki, Düzce son dönemlerdeki gibi değil. Güç dengesinde kayda değer bir değişim var. Bu yeşil Düzce’yi bilmezsiniz. Bu Düzce, iktidarı üzeyir yiğidim üzeyir. Baksana CHP ittifak ile vekil çıkardı, bir bakmışsın İYİ PARTİ de ittifak ile Belediye Başkanı çıkarmış.
Olmaz olmaz dememek lazım, sadece biz varız zannetmemek lazım, kendini kaf dağında görmemek lazım, küçük şehirlerde büyük laflar etmemek lazım.

 

 

Saygıyla, sevgiyle, sıhhatle kalın.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.