24 Nisan 2024 - Çarşamba

DEĞİŞİM ŞART

SADECE GÖRSEL ve FİZİKSEL KİŞİLERİN DEĞİŞİKLİĞI DEĞİL, ZİHİNSEL DEĞİŞIM ŞART

Yazar - Bülent SERDAROĞLU
Okuma Süresi: 3 dk.
Bülent SERDAROĞLU

Bülent SERDAROĞLU

bulentserdar81@gmail.com -
Google News

 

Genel kuraldır;
Değişmezsen değiştirirler.
İşte İYİ PARTİ de, tam olarak bu olmuştur.
Dinlemezsen dinlemezler. 
"Seçmen Dinlen-memiştir" "Partili dinlen-memiştir" ve hâl böyle olunca seçmende-partide "Dinle-memiştir" böylelikle 
İYİ PARTİ genel merkezi ve bu rüzgara uyan il başkanlıkları, bakmak ve görmenin aynı şeyler olmadığı gerçeğini anlayamanın bedelini ağır ödemiştir 

     Bu sadece öylesine kaybedilmiş seçim değildir. Taraf olmayanın bertaraf olacağı tehditlerinin havada uçuştuğu bir ortamda; sizin çok kısa sürede teşkilatlanmanızı sağlayan, sizi siz yapan, kelle koltukta hiç bir çıkar gözetmeksizin meydanlarda ötelenmeyi göze alan her şeyden önce partinize mensup olmaya CESARET EDEBİLMİŞ parti üyelerini, parti mensuplarını dinlemediğinizin kesilmiş bir cezasıdır.
    Bu Sadece kaydedilmiş bir seçim değildir. Yangın yeri olmuş, geçinebilmenin mucizelere bağlandığı, evlat büyütmenin bir ebeveyn için mahcubiyetlerle dolu olduğu, geleceği ellerinden sökülüp alınmış gençliğin hem bugününü, hemde geleceğini aradığı buz kesmiş bir ortamda, 100 yıllık ülkenin ve 5000 yıllık toplumun bütün mihenk taşları ile oynanmış bir coğrafya da SİZ insanların en az yüzde 50 sinin umudunu kaybettirdiniz.

Derhal ve derhal terk etmeniz gereken koltukları; kendi ŞİARINIZI da kaybetmeden, yine kendi ŞİARINIZA duymanız gereken saygıdan ötürü TERK EDİN lütfen!!!!

Bunu tam da zamanında Ana muhalefet partisi; koltuğuna yapışmış genel başkanını, o koktuktan kaldırarak yaptı yani değişmek istemeyeni değiştirdi.
Bu değişimin verdiği rüzgar ile insanlara umut olduğunu ve "CAM TAVANI PATLATTIĞINI örnek alın. Dinlemediniz, yapılması gerekeni yapmadınız. Bugün bari yaşanmışlıktan örnek alın.
Zamanında bunu yapmayan SİZ bugün önce ORTAK dedikleriniz sonrada KÜFRÜ PÜR olduklarınızın başarısını SEYRE DALMIŞ durumdasınız. 
TEK MERAKIM hiç aklınızdan geçti mi? Genel seçimde KARAGÖZ'e, yerel seçimde HACİVAT'a bu başarıyı biz sunduk ellerimizle diye. Ee tabi bu hediye ettiğiniz başarılarla sizde oldunuz PİŞEKÂR.

Sqygıda eksilme yoktur lakin, öncelikle saygı duyulması gereken sade vatandaştır düsturunuda unutmadan.
Bundan sonra size ev hâlinizde mutluluklar dilemek bize düşen TEK GERÇEK olacaktır. 

Saygıyla, sevgiyle, sıhhatle kalın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.