20 Temmuz 2023 - Perşembe

BAY E.T’yi TAKDİMİMDİR

...

Yazar - Atilla GÖSTERİŞLİ
Okuma Süresi: 3 dk.
Atilla GÖSTERİŞLİ

Atilla GÖSTERİŞLİ

atilla.gosterisli@hotmail.com -
Google News
 
Annem arayıp, ‘seni birisiyle tanıştıracağım’ deyince bir anda ürperdim. ‘Öbür dünyadan’ kiminle işim olabilir ki? Melek midir, şeytan mıdır, hayalet midir, diye kafam karıştı. Annem, benim şaşkın hallerimle hep dalgasını geçmiştir. ‘Birisi’ dediğime bakma, kastettiğim bir YARATIK, E.T. dedi.
DIŞ GÜÇLER familyasındanmış. UZAY’lardan bir yerlerdenmiş.
Annem DAMAT’la bir akrabalığı olduğunu düşünüyor. Ay’a dört şeritli yol döşendiği sırada pek içli dışlı olduklarını söyledi. Lakin cinsiyeti belli değilmiş. ‘Bay’ dedik, ama bayan da olabilirmiş. Annem bir ara bu durumu sorarken, ağzından yanlışlıkla “yoksa LGBT’ li misin” demiş. ‘Hayır SNBV’ liyim’ demiş. Annem anlamamış gibi bakınca da E.T. açılımını söylemiş; ‘Sana Ne Benim Vücudumdan.’
***
Belli olmayan sadece cinsiyetleri değilmiş. Havanın durumuna göre renkleri değişiyormuş. Ak mı, kara mı belli olmazmış. En makbulleri ak halinde olanlarmış. Söylediklerine de hep kuşku ile bakmak gerekiyormuş. Çünkü, 24 saat içinde bile fikirlerinin değiştiği oluyormuş. Bukalemun gibi hem sözleri hem tavırları seçime/geçime, yola/yolsuzluğa, namaza/niyaza, haruna/karuna göre değişirmiş.
***
Tuhaf bir araçla seyahat ediyorlarmış. Karanlıkta hareket eden, yuvarlak şeklindeki araçlarına UFO (Ufalarım, Fena Oturturum) adını vermişler.
Şimdilerde ise İHA, SİHA’larla gezmeyi seviyorlarmış.
***
Geceleri turlarken, soğan tarlalarına inerlermiş. Ama soğan gözlerini yakıp gözleri büyüyünce bu kez patates tarlalarına yönelmişler. Bugünlerde ise tarlalara dikilen kazıklar nedeniyle, barajlara inmeye başlamışlar, ‘nasıl olsa orada su yok’ diye.
***
Memleketlerinde ‘emekli’ olmuş E.T.’leri (Ebesi Tökezlemişleri) SARAYIN avlusuna bırakırlarmış, belki sahiplenilir, evlatlık alırlar diye.
***
Annem E.T.’lerin dünyada hızla arttığına da değindi. Çünkü dünyaya inen E.T.’ler tekrar havalanmak için YAKIT bulamayınca, hızlı bir şekilde dünyalıların arasına sızmaya başlamışlar. Fark edilmemek için de, arap kılığına giriyorlarmış.
Velhasıl memleket ASRIN vatandaşları ile dolmaya başladı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları