06 Aralık 2023 - Çarşamba

FARUK ÖZLÜ BİLE/İSTEYE YAPIYOR

İmam’ın ettiğine bak sen!

Yazar - Atilla GÖSTERİŞLİ
Okuma Süresi: 3 dk.
Atilla GÖSTERİŞLİ

Atilla GÖSTERİŞLİ

atilla.gosterisli@hotmail.com -
Google News
 
 
İmam’ın ettiğine bak sen!
Takım elbise alamayınca, işin foya’sını ortaya çıkardılar.
***
Ulusal basına çarşaf çarşaf yansıyan haber şu:
Mart ayında yerel seçim var ya, işte bu yüzden Düzce belediyesinin AKP’li başkanı Dr. Faruk Özlü talimat vermiş, zaten dolgun maaş alan 200 din görevlisinin beden ölçülerini istemiş diyanetten. Hayırdır dememiş yetkililer isim isim, ölçü ölçü liste hazırlayıp vermiş.
Din görevlileri de Düzceli yurttaşların vergileriyle ama onlardan habersiz alınan takım elbiselere, ‘belediye hizmetidir’ diye hayır dememişler.
Her nedense ölçüleri istenmeyen, kendilerine takım elbise hediye edilmeyen, edilmeyince de isyan eden Düzce’deki diğer imamlar bu olayı basına yansıttılar.
Eeee ne demişler:
‘Para ile imanın kimde olduğu bilinmez’
Biz bunu AKP döneminde çokça yaşıyoruz zaten.
***
Henüz bu olayın ‘sıcaklığı’ geçmeden; ŞAK bir başka olay, ulusal basına çarşaf çarşaf yansıdı. (çarşafın pis, kirli olduğu yorumlarını kınıyorum)
AKP’li Düzce Belediyesi, temeli atıldığında adı “Roman Kültür Evi” olan merkezin ismini “Süleyman Soylu Kültür Merkezi” olarak değiştirdi. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, "Sayın Bakanımız kabul etmedi ama buranın adını Roman kardeşlerimiz de istediği için Süleyman Soylu Kültür Evi yaptık. İsmi Roman kardeşlerimiz verdi’’ dedi.
Özlü’nün özellikle kamuya açık tesislere/kurumlara ‘isim verme’ konusundaki ‘hassasiyetlerini’ biliyoruz. Bunlardan en tartışmalı olanları ‘Olimpiyat Kavşağı’ ( ki, bu tartışmalar içinde şahsım da dava edilmiş, hesap vermiştim) diğeri ise ‘Erol Güngör’ Kültür Merkezi.
‘Hassasiyet’ sözünü özellikle kullandım, çünkü bu ‘isim tercihleri’ Düzce’ye mal olmuş tercihlerin dışında Faruk Özlü’nün ‘kişisel’ tercihidir.
Tıpkı ‘Süleyman Soylu’ ismi gibi.
Soylu, salt kamuoyu nezdinde değil, kendi partisinde bile ‘tartışmalı’ bir isimdir. Basındaki adı ise ‘Suç işleri bakanıdır’
***
Siz ne kadar ‘kalın kalın’ hizmetler yaptığınızı iddia ederseniz edin tarihe içinizde ürettiğiniz ‘ince’ hesaplarla geçersiniz.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları